Lajme

Berisha: Kosova është e Sërbëve, mos të hajnë M.. shumë shqipëtarët

Demo Berisha, politikani k0ntavers nga Serbia ka bërë dekIaratë skandaI0ze përseri k undër Kosovës. / Vazhdo lajmin më poshtë

Ai prap po jeton në ëndrra duke e thirrur Kosovën gjashëm sikurse Millosheviqi dhe përkrahësit e tij. / Vazhdo lajmin më poshtë

”Kosova është Serbi, vetëm Ushtria e Serbisë ekziston në Kosovë, ska tjetër ushtri”, ka qenë përgjigjia e Demo Berishës për portaIin Alo.

Comment here