Lajme

E vi gjër s*ks me deputetin Shqiptar,si u qep vajza nga Shijaku (Video)

Emisioni investigativ ‘BOOM’në s ka trajtuar një temë të mprehtë sociale,që e ka kthyer shoqërinë shqiptare qindra vite pas./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Me kthimin e emigrantëve për festat e fundvitit shtohet edhe numri i vajzave që i drejtohen spit aleve private dhe shtetërore për tu ‘rivirgjëruar’.Edhe pse duhet të paguajnë rreth 1000 euro për këtë shërbimEmisioni investigativ ‘BOOM’në ws ka trajtuar një temë të mprehtë sociale,që e ka kthyer shoqërinë shqiptare qindra vite pas./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

,ia vlen barra qiranë duke pasur parasysh faktin që kjo ndërhyrje do ti japë mundësi vajzave për të kaluar një jetë të qetë bashkëshortore.Në materninetin shtetëror realizojnë ndërhyrjen,por kërkojnë besim./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here