Lajme

Fustani i ngushtë ia vizaton format e zjarrta të trupit Ana Kaurit

Ana Kauri tashmë ka hapur edhe biznesin e ri.Largimi nga emisioni Perputhën , ia la këmben e hajrit, pasi ajo ka hapur për shitjen e rrobave online.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ana njihet për format e saj të tonifikuar.Ajo publikoj një video para pasqyrës teksa shihet me një fustan të shkurtë dhe format e saj marrin vëmendje.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here