Lajme

Hoxha Nga Shkupi: “Nëse Dikush Është Duke Dëgjuar Muzikë Në Shtëpi, Ti Duhet Të Hysh Dhe T’ia Thyesh Radion”

Bedri Lika, një hoxhë shqiptar i njohur në Shkup ka bërë thirrje ‘mesjetare’ kundër atyre që dëgjojn muzikë, madje edhe në shtëpitë e tyre. /Hoxha Nga Shkupi: “Nëse Dikush Është Duke Dëgjuar Muzikë Në Shtëpi, Ti Duhet Të Hysh Dhe T’ia Thyesh Radion”Me poshte pamjet

Ai gjatë një ligjerate në xhami thotë së muzika në Islam është e ndaluar.Nëse dikush është duke dëgjuar muzikë në shpi të vet, ti si mysliman ke të drejt të hysh në shtëpinë e tij dhe t’aa thyesh radion, pasi në islam muzika është haram”, thotë mesjetari nga Shkupi.

Comment here