Lajme

Krishterët e mirë do të jen Xhehnetli, a murët vesh o pishpirika?

Hoxha Drilon Gashi është i njohur për intervistat e tij të vecanta dhe idet e tij qe e dallojne nga hoxhallaret tjere edhe kesaj here ai befason me deklaraten e tij. Edhe të krishterët mund të shkojnë në Xhehnet.

Këtë javë mysafirë në emisionin Kojshia Show ishin të ftuar hoxhë Drilon Gashi dhe prifti Don Lush Gjergjin. Në një moment hoxha befason priftin duke i thënë se edhe të krishterët mund të shkojnë në Xhehnet! / Pаk sеkondа pаs hаpjеs së mаrkеtingut shfаqеn PAMJET EKSKLUZIVE

Comment here