Lajme

Vetëm një këmishë kishte dhe…. Vajzës së Rita Latit i ka dalë zogu sheshit: U pa edhe nga

E nisi si prezantuese por fama e saj u rrit kur bëri op era ci one plastike që i pranoi pa asnjë ngurrim. Fjala është për Roza Latin e cila përpos si moderatore, njihet edhe si një nga fytyrat publike e dhënë pas kafshëve, disa prej të cilave kujdeset dhe iu bënë thirrje njerëzve të kujdesën gjithashtu.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Sido që të jetë, si çdo femër, edhe Roza ka anën e saj te bukur. Prezantuesja së fundmi ka realizuar një set të ri të fotografive, ku shihet vetëm në të bre ndshme dhe një këmishë sipër. E sipas imazhit, Roza dukej sikur ishte gati të zhv ish ej.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here