Lajme

Babai zemërohet kur mjeku vjen me vonesë për operacion e të birit. Orë më vonë, ai pendohet dhe ndjen keqardhje për mjekun …

Mjekët shpesh shihen si superhero në jetën tonë. Ata kanë aftësitë dhe njohuritë për të shpëtuar jetën e dikujt, por shpesh harrojmë se edhe ata janë njerëz. Kjo histori tregon një skenë midis një mjeku dhe një babai që mëson një mësim të jetës pas operacionit të djalit të tij.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Një mjek hyri me shpejtësi në spital pasi u thirr në një operacion urgjent të një djali. Ai shpejt u nderrua dhe shkoi direkt në sallën e operacionit. Ndërsa ishte duke shkuar në sallën e operacionit, ai pa një njeri që po hynte në sallë. Njeriu kishte pritur për mjekun për një kohë të gjatë. Me të parë mjekun, burri thirri: “Pse u vonuat kaq shume? A nuk e dini se jeta e djalit tim është në rrezik? A nuk keni ndonjë ndjenjë të përgjegjësisë? ”Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here