Lajme

I Dashuri E La Për Shkak Të Peshës, 27-Vjeçarja H.Umb 76 Kilogramë Dhe I “Lë” Pa Fjalë Të Gjithë

Pesha ishte shkaku kryesor që dërgojë në n.darjen e Alida Dreyer nga i dashuri i saj. 27-vjeçarja peshonte 145 kilogramë, një peshë kjo e përftuar si rezultat i shumë ushqimeve me përmbajtje yndyrore dhe sheqerna.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Alida ka zbuluar se i dashuri ishte ju.stifikuar për ndarjen, duke thënë se ishte shumë e shëndoshë. Për këtë motiv, e reja vendosi të dobësohet dhe të hu.mbasë plot 76 kilogramë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here