Lajme

Kjo grua u va.rr.o.s e gjall dhe qendroi e gjall per 11 dite …!!!

Një grua besohet të jetë var ro s ur gab im is ht e gjallë dhe ka qëndruar e vetëdijshme brenda ar ki vo lit të saj për 11 ditë përpara se të përpiqej të lu f on te për jetën brenda një v ar ri prej guri. Rosangela Almeida dos Santos është përpjekur me dës hp erim për ti shpë tuar a rk ivo li t, që ishte m by ll ur pasi u va rr os e gjallë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

37-vjeçarja vd iq përpara se të anëtarët e saj të familjes të hapnin va rri n pasi banorët raportuan se dëgjuan br itm a që vinin nga var ri i saj. Pamjet sho k uese tregojnë rrë mu jën e krijuar në v arr ez at e Senhora Santana në Riachao das Neves pasi burrat morën ar k ivo lin e rën dë dhe hoqën kapakun.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here