Lajme

Mërgimtarja nga Zvicra: Leni studiot televizive, merrni kaciat e mbillni gjelbërim se ju myti betoni

Në emisionin N’Frekuencë me Robin, ka pasur një lutje të pazakontë nga një dëgjuese.Ajo ka thënë se është e lodhur nga kaq shumë media e programacion, andaj ka sugjeruar që qytetarët të kapin shatin dhe lopatat e të dalin të punojnë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Mërgimtarja nga Zvicra ka thënë se është e zhgënjyer pasi që në Kosovë ka shumë pak gjelbërim.“Ju që po punoni kaq shumë në media kapni vlla kaciat e shatin e theni ato pllakat e betonit që ju kanë shkru e leni vlla televizionin e radiot”, ka thënë ndër të tjera ajo.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here