Lajme

Merret vendimi/ Reѕtorantet e daѕmave mund të haрen në fund të..

Ministri i Ekonomisë, Kreshnik Bekteshi, edhe njëherë theksoi se restorantet e dasmave mund tëhapen në fund të muajit maj. Bekteshi mes tjerash tha se Qeveria me propozim të Komisionit për Sëmundje inf’ ektive, miraton masa lehtesuese.

Dhe unë kam thanë se sa u përket restoranteve për dasma ata do të fillojnë të punojnë gjatë fundit të muajit maj nëse me Komisionin për sem/ undje infe’ ktive caktohet se numri i të prekurve po bie. Këtu është edhe ministri i shendetesise dhe çdo javë miratojmë masa.

Sa iu përket masave restriktive që janë të propozuaar nga ana e komisionit, u shpreh Bekteshi, transmeton tutje ditorja.

Comment here