Lajme

U Grídën Për Të Dashurin, Plàs Shérri Mes Adoleshenteve Në Tiranë (VIDEO)

ashmë është bërë mëse e zakonshme që sherret në rrugë të ndodhin edhe mes vajzave.Dy vajza adoleshente janë zënë me njëra-tjetrën në mes të rrugës në afërsi të shkollës 9-vjeçare Musine Kokalari në Tiranë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Siç shihet nga videoja e siguruar nga vajzat qéllojnë njëra-tjetrën me grùshte dhe kàpen nga flokët.ashmë është bërë mëse e zakonshme që sherret në rrugë të ndodhin edhe mes vajzave.Dy vajza adoleshente janë zënë me njëra-tjetrën në mes të rrugës në afërsi të shkollës 9-vjeçare Musine Kokalari në Tiranë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Siç shihet nga videoja e siguruar nga vajzat qéllojnë njëra-tjetrën me grùshte dhe kàpen nga flokët.ashmë është bërë mëse e zakonshme që sherret në rrugë të ndodhin edhe mes vajzave.Dy vajza adoleshente janë zënë me njëra-tjetrën në mes të rrugës në afërsi të shkollës 9-vjeçare Musine Kokalari në Tiranë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here