Lajme

U martova, fjeta 1 nat me Serbin e ja fshina 1500 Euro dhe ika u ktheva në shtëpi

U martova, fjeta 1 nat me Serbin e ja fshina 1500 Euro dhe ika u ktheva në shtëpDhëndri i pafat nga Prokupla, Serbika paguar 1.500 euro për një agjenci ndërmjetësues që t’ia gjente e t’ia dërgonte nga Shqipëria,ajo i ka ikur nga shtëpia para natës së parë të martesës.Dhëndri,Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

shkruan portali serb “Alo”, e kishte kërkuar dy ditë nusen e pastaj rastin e kishte paraqitur në polici.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here