Lajme

Albena Reshitaj: Në fillim të va ksionohen qytetarët, pastaj unë

Deputetja e AAK-së, Albena Reshitaj ka treguar se si deputete ka vendosur që të mos va ksinohet edhe pse punon në sektorin shë ndetësor.
”Ne e dimë që personeli shë ndetësor ka filluar të va ksinohet, por unë nuk e kam marrë, sepse fillimisht dua të iu jap mundësi qytetarëve të vendit”, ka thënë rtv 21.Hvp mark,etIng un vazhdo PVMJET EKSKLVZlVE

Reshitaj tutje ka thënë se va ksinat nuk duhet të paragjykohen nga lloji i tyre sepse të gjtha janë për mbrojtje dhe për krijim të imunitetit.

”Duhet që sa më shpejtë qytetarët të va ksinohen meqenëse edhe paratë për to janë ndarë, vetëm se duhet më pak zhurmë politike dhe më shumë punë’’, tha ajo.

Comment here