Lajme

Bill Clinton: Kosova Është “Shtëpia Ime”, U Dhash Dorën Fëmijëve Shqiptarë Kur Gjith Bota Heshti!

Bill Clinton: Kosova Është “Shtëpia Ime”, U Dhash Dorën Fëmijëve Shqiptarë Kur Gjith Bota Heshti!Hvp videvnn 5 svkonda dhe shfvqen pvmjet eksklvzive

Ai tha se Kosova është krenaria e tij dhe se e do shumë këtë vend.Në fjalën e tij Clinton kishte thënë se ‘është i lumtur që bashkë me Albright, Clarkun dhe të tjerët e ndalën spastr imin etnik në Kosovë’.

Comment here