Lajme

E pa dëgjuar! 27 vjeçari do të padisë prindërit se e lindën pa e pyetur

Ai është përshkruar si një ‘antinacionalist’ i cili mendon se prindërit nuk kanë të drejtë të lindin nëse një fëmijë nuk ka rënë dakord të lindëDhe ai po planifikon të ndërmarrë veprime ligjore kundër prindërve, për lindjen pa lejen e tij.Çuditërisht, ai pretendon se ka një “marrëdhënie të shkëlqyeshme” me prindërit.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Unë dua t’u tregoj të gjithë fëmijëve indian se nuk u detyrohen fare prindërve të tyre”, tha ai për The Print.“I dua prindërit e mi, dhe ne kemi një marrëdhënie të shkëlqyer, por më kishin mua për gëzimin dhe kënaqësinë e tyre.“Jeta ime ka qenë e mahnitshme, por unë nuk e kuptoj se pse unë duhet të vendos të bëj diçka në jetë, veçanërisht kur unë nuk kam kërkuar të ekzistoj.Në një video të postuar në YouTube, ai flet për një ‘mit’ për respektimin e pleqve në Indi, por thotë se ajo që duhet të respektojmë, janë veprimet e njerëzve.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here