Lajme

Hoxhë Drilon Gashi: Femrat shqiptare nuk bën të mbulohen, është traditë arabe! (Video)

Hoxha nga Peja, Drilon Gashi, thotë se mbulimi i femrës është traditë arabe dhe nuk ka asgjë të bëjë me fenë myslimane. Ai thotë se traditat arabe po shiten si fe. “Traditat arabe na shiten si fe, nuk është fe që gratë në një vend, burrat në një vend, është traditë arabe /Pamje mePosht/Ju ftojme qe ta hapni mar ketingun dhe shfaqet lajmi

Duke u fríkësu që ne nuk i lëjmë bashkë me pësu apo punu bashkë vijmë deri te kundërvajtja sek suale”, ka deklaruar Gashi në ATV.

https://www.facebook.com/watch/?v=529615614714776

Comment here