Lajme

Hoxhë Drilon Gashi: Mbulimi i femrës është traditë arabe, s’ka të bëjë me fenë myslimane

Hoxha nga Peja, Drilon Gashi, thotë se mbulimi i femrës është traditë arabe dhe nuk ka asgjë të bëjë me fenë myslimane. Ai thotë se traditat arabe po shiten si fe. “Traditat arabe na shiten si fe, nuk është fe që gratë në një vend, burrat në një vend, është traditë arabe /Pamje mePosht

Duke u fríkësu që ne nuk i lëjmë bashkë me pësu apo punu bashkë vijmë deri te kundërvajtja sek suale”, ka deklaruar Gashi në ATV.

https://www.facebook.com/watch/?v=529615614714776

Comment here