Lajme

InshAllah sh pirti nu k më del, pa i parë njëherë nipat duke ecur

Kjo grua është e moshuar. Forcat e kanë lënë, por lotët fatkeqësisht, jo. Qëndrojnë aty prej vitesh, përditë.Këtë dhimbje provon përditë kjo gjyshe, teksa sheh tre nga 4 nipat e saj të zvarriten në dyshemenë e shtëpisë. Të pamundur për t’u çuar në këmbë, të lidhur pas një karrigeje me rrota.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Shpesh herë e çon ndërmend fundin, e mbase me një pështjellim shumë të madh. Jo për veten, por një për një peng që e mban zgjuar natën. Sa e vështirë mund të jetë që ta jetosh pleqërinë me një barrë… se fëmijët e fëmijëve të tu janë të sëmurë e nuk e kanë njohur ndonjëherë lumturinë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here