Lajme

Ngjarje e rralle/Ne diten e fundit te saj, ia bejne enderren realitet

Quajeni si të doni: Mund të jetë edhe çme.n.duri…Ver.a Luc.ia da Sil.va kishte një ëndërr të paza.kontë prej afro 14 vitesh: Të mbajë ceremonine e v.arrim.it të saj sa ishte gjalle. 44 – vjeçarja braziliane e realizoi këtë ëndërr dhe kaloi 24 orë në ar.ki.vo.l, teksa familjarët dhe miqtë “vajto.n.in” për hum.bjen e saj.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Vera është një shtëpiake e cila nuk ka fëmijë, shpjegoi se të realizonte varr.im.in e saj ishte një ëndërr e vjetër dhe që nuk do ta kishte besuar kurrë se do të bëhej realitet.“Doja ta bëja një gjë të tillë prej 14 vitesh. Kam kaq shumë kohë që pres dhe nuk mund ta besoj që më në fund dëshira ime u realizua. “Ftova miqtë dhe familjen time dhe asnjëri prej tyre nuk e besonte, mendonin se bëja shaka”, shpjegon ajo më tej.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here