Lajme

“Kosova Eshte Shtet Dhe Do E Njihni Heret…!” Mesazhi Nga Amerika Drejt Serbise Qe Po Drîdhe Gjithe Serbine

Profe sori ne Universitetin e Johns Hopkins ne SHBA dhe eks.perti amerikan, Alon BenMeir, i ka komentuar dekla.ratat e ministrit te Pu neve te Jash.tme te Serbise, Nikola Selakoviq, i cili tha se Ser.bia nuk do e njeh Kosoven.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Eks perti shpre.het se nuk do te kete normalizim te ma rre dhenieve mes Kosoves dhe Serbise, nese nuk do te kete njohje te nder sjelle. Gjith ashtu ai shton se kete gje duhet te ia beje te qar.te BE dhe SHBA, Serbise.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here