Lajme

Ndihet i vetmuar, milioneri gjerman kërkon 10 persona t’i bëjnë shoqëri në super vilën e tij

Milioneri gjerman Karl Reipen ka kërkuar 10 persona që të jetojnë në një nga pronat e tij Zelandën të Re. Miliarderi ndihet shumë i vetmuar, ndaj edhe kërkon shoqëri.Vilën e tij që ndodhet në Zelandë, ai e përshkruan si parajsa në tokë. Vetëm gjatë kësaj jave, ai e ka publikuar dy herë në gazetat lokale njoftimin se kërkon 10 persona t’i bëjnë shoqëri, por lajmi ka marrë dhenë.Prona e tij ka vlerë e 8,5 milionë dollarëve dhe aty ka edhe disa stalla.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ai ka thënë: “Mund të kënaqen gjatë shëtitjeve, peshkim, shoping, lundrim me kajak, not apo vëzhgimin e kafshëve. Nëse jeni të interesuar të jeton me një grup të njerëzve interesant, hajdeni jetoni me mua.’’Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here