Lajme

Punoi 24 vite në Greqi e Itali, emigranti kthehet në Shqipëri dhe tani merret me rritjen e viçave.

Ded Zefi, për 24 vjet ka punuar në ndërtim në Greqi dhe Itali.Para 6 vitesh mori vendimin që të kthehej në Shqipëri. Si fillim ai hapi një bar kafe, por të ardhurat që i si guronte lokali nuk ishin të kënaqshme. Në 2020 ai vendosi të bëhej fermer duke ngritur një ko mpleks gjedhësh, prej 50 viçash, përveç kësaj në këtë tokë ai rrit edhe 700 pula.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Janë rreth 50 vica të racave të ndryshme, por pjesën më të madhe e ka vendi. Shpresojmë që me kalimin e kohës t’i shtojmë. Pavarësisht se kostoja e ushqimit është rritur shumë. Cilat janë planet e së ardhmes?.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here