Lajme

VIDEO / Predikimet Për Vitin 2020/ Be.Fasohemi Sërish Nga Baba Vanga, Europa Është Në Rre.Zik, Putin Do Pësojë Një At.Entat

Edhe pse ka më shumë se 20 vite që ka vd ekur, Baba Vanga përbën ende lajm kur bëhet fjalë për parashikimin e të ardhmes. Mediat ndërkombëtare shkruajnë ende se sipas bullgares së verbër, viti 2020 do të jetë i errët dhe do të shkaktojë disa d rama.Përveç faktit që Presidenti Donald Trump do të sëmuret rëndë, sipas Vangës, Vladimir Putin do të pësojë një at entat, nga një person “brenda Kremlinit”Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here