Lajme

Një studim izraelit parashikon një k onfliкt midis Turqisë dhe Izraelit në Gaza

Analistët izraelitë parashikojnë konfliкt midis Turqisë dhe Izraelit rreth Gazës, thuhet se Ankaraja ka gjasa të kalojë nga retorika arмiqësore në veprim në konfliкtin tjetër në Gaza, transmeton InfoShqip.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Sipas një grupi të analistëve izraelitë nga Instituti Reut, qeveria turke mund të mos jetë më e kënaqur me retorikën a gresive dhe do të fillojë të marrë masa kundër Izraelit. Grupi Reut po adreson në mënyrë analitike sfidat kritike me të cilat përballet shteti i Izraelit, shoqëria izraelite dhe bota hebraike.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here