Lajme

O bacë, sa të ligj paskemi qenë! Donika ndodhet në rrezík nga b andat e SHIK-ut dhe…

S ulmet ndaj Ministres së Jashtme dhe Zëvendëskryeministres, Donika Gërvalla nuk kanë të ndalur. E në mbrojtje të vajzës së Jusuf Gërvallës ka dal Ekrem Gegë Gërvalla, veprimtar i çështjes kombëtare, njëherit edhe i afërm i h eroit të kombit, Jusuf Gërvalla.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“O bacë, sa të ligj paskemi qenë! Sot kur çika jote e bija jonë Donika, ndodhet në rrezík jete nga b andat e SHIK-ut, ne vëllezërit tuaj i kemi shti veshët n‘lesh dhe asnjeri prej nesh nuk po e thotë, të paktën, një fjalë në mbështetje të saj, në mbështetje të bijës tonë e në m brojtje të nderit të fisit e kombit, por bacë, njëherë e një kohë, kur ishte në pyetje rrahagjoksi e krenaria e g jakut tuaj, ne, bridhnim me fotografin tende në gjep!”, shkruan Ekrem Gegë Gërvalla.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here