Lajme

O Zot sa e rëndë/ Nëna e re mjaft e prekur: Bebja ime dha shpirt 10 orë pasi lindi, ç’e dua unë jetën

Loran Denison, 27, ishte shtatzënë me fëmijën e saj të katërt, kur një test në 15 javë zbuloi se ai kishte si ndr omën e Edëards.Një nënë e re ka treguar se bebja e saj dha shpirt 10 orë pas lindjes pasi kishte një së mundje të ligë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kjo së mundje bën që bebet të japin shpirt pak orë pas lindjes.Loran dhe partneri Scott Ëatson, 35 vjeç, morën vendimin e hidhur për të kryer një ab ort mjekësor pasi u tha që ai nuk kishte gjasa të lindte i gjallë, tha ajo.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here