Lajme

l moѕhuari 182 vjeçar tregon ѕekretin e jatëgjatëѕiѕë, ai ka ngrënë diçka që kurrë nuk do e hanit

l moѕhuari 182 vjeçar tregon ѕekretin e jatëgjatëѕiѕë, ai ka ngrënë diçka që kurrë nuk do e hanitMahashta Murasi nga qyteti i Bangalore i Indisë Veriore, sipas Librit Botëror të Rekordeve, ai është njeriu më i vjetër në planet.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here