Lajme

Mendoi Se Ishte Një Shtëpi E Braktisur, Kur Hyri Brenda I Ndryshoi Jeta Përgjithmonë

Një vajzë nga Nevada në Shtetet Bashkuara të Amerikës ka bërë një udhëtim aspak të zakontë, për të gjetur një shtëpi, për të cilën gjyshi i saj i kishte treguar kur ajo ishte e vogël.Shtëpia ndodhej në mes të pllajës së Nevadës. Gjetja e asaj shtëpi ishte e vështirë, por vajza arriti ta gjente.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here