Lajme

Patrulla në Kufirin mes Kosovës dhe Serbisë: Policia e Kosovës bashkë me Ushtrinë e KFOR-it

Gjatë patrullimit të përbashkët, ata ishin edhe në kufirin Kosovë-Serbi. Këtë e bëri të ditur Ministria e Mbrojtjes së Turqisë “Presidenca jonë e Delegacionit të Përfaqësimit Turk të Kosovës kreu kontroll të përbashkët rrugor me poIicinë e Kosovës brenda fushës së operacionit KFOR.

Këtë e bëri të ditur Ministria e Mbrojtjes së Turqisë përmes një postimi në Tëitter. “Presidenca jonë e Delegacionit të Përfaqësimit Turk të Kosovës kreu kontroll të përbashkët rrugor me poIicinë e Kosovës brenda fushës së operacionit KFOR.

Comment here