Lajme

Alma Lama kërkon që “burka të ndalohet” edhe në Kosovë…

Ish-ambasadorja e Kosovës në Itali, Alma Lama, ka komentuar vendimin e shtetit të Zvicrës për ndalimin e mbajtjes së b urkas nëpër vende publike, shkruan Gazeta Sinjali.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Lama thotë se një gjë të tillë duhet ta bëjë edhe Kosova.“Në Ditën Ndërkombëtare të Gruas vlen të theksohet se Zvicra e ndaloi mbajtjen e bu rkas në vendet publike. Të njëjtën duhet të bëjë edhe Kosova”, ka shkruar Lama në Facebook.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here