Lajme

Dik’tatori i obsesionuar pas grave: Ka 9000 vetura dhe aeroplan prej ari, pasuria i rritet 150 $ çdo sekondë

Me pasuri personale prej rreth prej 28 miliard dollarësh, Sulltani i Bruneit pas udhëheqësit të Tajlandës është monarku i dytë më i pasur në botë. Por këto ditë, ai mund të fitonte vetëm titullin e më të “çmendurit” në botë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Hassanal Bolkiah këtë vit solli një nga ligjet më të ashpra, sipas të cilit hajdutët do të ndëshkohen me prerje të duarve, ndërkohë që anëtarët e komunitetit LGBT do të vriten me gurë dhe e gjithë kjo sipas ligjit të ri të Sheriatit. Ky veprim ka nxitur publikun ndërkombëtar që të reagojë në mënyrë të ashpër.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here