Lajme

Nëna e lindi djalin para kohe/ Mjekët i thanë e linde pa jetë, ajo e mban dy orë mbi trupin e saj dhe mrekullia ndodh: I vogli qan

Mjekët i thanë se foshnja e saj lindi e pajetë, por ajo e mbajti për dy orë dhe i vogli u kthye në jetë.Kate solli në jetë një fëmijë vetëm 27 javë para kohe dhe tashmë. Me lot në sy ajo tregoi për.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Doja ta takoja, ta mbaja dhe ta bëja të na njihte. Nëse ai po largohej nga bota, ne dëshironim që ai të dinte kush ishin prindërit e tij dhe që ne ta duam atë shumë para se të vdi ste.”Mjekët nuk e besuan atë që ndodhi, menduan se dhimbja e prindërve ishte aq e madhe sa nuk e pranuan se çfarë kishte ndodhur. Por jo më vonë, djali i vogël u vendos në inkubator dhe ai tani është mirë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here