Lajme

Sh o kon gjin ekologu: Vijne per t’u qepur, na m ërzitën profesionin

Nuk është asnjëherë e çu ditshme dhe nuk ndodh vetëm në Shqipëri që femrat të ndihen të si kl etosura kur bëjnë një vizitë te një mjek mashkull, sidomos nëse çështja është aq ‘delikate’ sa historia më poshtë.Një gji nekolog ka treguar për “The Mirror” përvojën e tij:Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

“Unë jam një gjin ekolog dhe para çdo vizite lutem që pacientja, e cila ka ardhur për vizitë të mos ketë turp.Shumë gra bëhen shumë ner voze dhe është aq e vështirë t’i qetësosh.Akoma më të vështira janë rastet kur një femër vjen për t’u qepur, por ka tu rp të tregoj se për çfarë ka ardhur.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here