Lajme

Nusja I Blen Vjehrrit Shtëpinë, Ajo Që Ndodh Në Këtë Oborr Ka Sh0kuar Të Madh Dhe Të Vogël

Dhe këtë pronë ia ka blerë babait të tij në vitin 1996. Në atë kohë vetëm shtëpia ishte me do kumenta pronësie, ndërsa për pjesën e oborrit u zhvillua një gj yq i cili vendosi se kjo hapësirë i takonte zo tit Nexhipi pasi kishte me shumë se 20 vite që e kishte në përdorim. Në këto kushte Pëllumbi i blen babait shtëpinë me d okumentacionin e plotë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Rajmonda Nexhipi: Unë kam një shtëpi në lagjen ’16 prilli’, 72 metra katror plus një truall 340 metra katror. Kjo shtëpi ka qenë e vjehrrit tim që në vitin 1957. Në vitin 1996, unë i blej shtëpitë e vjehrrit, i them i dua me do kumenta të rregullta, në tr uall dhe shtëpi. Në këtë kohë,Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here