Lajme

Si pati shpirt ti bëj ktë..? Вabai e fut në garazh në temреratυrë -7°C ѕерѕе υrinoi në рizhame, hυmb jetën 8 νјecari aυtik

Një ngj ar je e pa za kontë ka ndodhur në ShBA. Mediat e huaja, bëjnë me dije se një efe ktiv policisë së New Yourk-ut Michael Valva, ka mby llur në garazh të birin autik në temperaturën -7 gradë celsius pasi ai kishte urinuar në pi zhame.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Mësohet se i mituri nuk i ka rez istuar të ftohtit e si pa sojë ka hu mbur jetën.Thomas Valva, i cili ishte në sp ektrin e au tizm it, u la për orë të tëra në garazh, ndërkohë i ati i tij tashmë po përballet me ak uz ën e vr asj es.Djali në moshën 8 vjeçare vd iq nga hipotermia.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here