Lajme

Sot u shua nje engjull , i buzeqeshur ike nga kjo bote djali im , ma mshele deren e shpise kush ngushellon Zoti i dhashte ate qe i mungon

Sote u shua nje engjull , i buzeqeshur ike nga kjo bote djali im , ma mshele deren e shpise kush ngushellon zoti i dhashte ate qe i mungon.onte u shua nje engjull , i buzeqeshur ike nga kjo bote djali im , ma mshele deren e shpise kush ngushellon zoti i dhashte ate qe i mungon.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here