Lajme

“Anonime Kakavijë”, Vasil Naçi nuk dinte si ta quante kompaninë kur nisi perandorinë e tij

Think Big hapi siparin e tij me të ftuar special. Vasil Naçi, Themelues dhe drejtues i Agna Group, autor i disa librave dhe folës motivues, tregoi për rrugëtimin e tij në biznes, madje edhe para se ta nisë atë.Kalimi nga Gjirokastra në Tiranë, bëri që Vasili të shikojë mundësitë e reja në horizont.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Ai e nisi duke shitur veshjet e përdorura që prindërit e tij kishin sjellë nga Greqia. Sapo kishte nisur tregtia. Shikimi i mundësive duket të ketë qenë një avantazh për z.Naçi. Ai tregon gjatë intervistës se u kthye në Greqi për të blerë produkte të tjera me paratë e siguruara nga shitja e veshjeve të përdorura.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here