Lajme

Djali i vogël q.an me të madhe, na e k.ëputi shpirtin: Nuk e di kur jam, ata më lanë vetëm në rrugë

Një djalë i vogël emi.grant në Texas ka kërkuar ndi.hmë. Atë e larguan nga Rio Grande.

“Isha me një grup njerëzish dhe ata më lanë mua vetëm dhe unë tani nuk e di ku jam”, i tha vogëlushi në gjuhën spanjolle një o.fice.ri.

Djali është një nga ata fëmijët që kalojnë çdo ditë i pashoqëruar nga prindërit duke u futur

Comment here