Lajme

Shikoni si ky Zvicrran inqizon Shqiptarin duke bër dallavere në baushtell

Nje qytetar i Ferizaj qe jeton ne Zvicer eshte n.xan nga policia sot duke ber dall.avere… ai vetem emrin e firmes e kishte ber rek.lam por kurr ne jet skishte prekuar pun me dor, por vetem dallavare… kshtu qe duke i mash.truar qytetaret Zvicrran ai jau merr parat,, pastaj zhd.uket dhe nuk e shohin me! kjo eshte marri i cili nje qytetar Zvicrran ka inqizuar komplet nje ngjarje ku shihet aty qe do me mashtru Zvicrarrin.. ai thot se kjo nuk i ngjan nje shqiptari, Shqipetaret jon PUNTOR! ja pamjet.

Comment here