Lajme

630 mijë bletë i hidhen mbi trup, nuk i shihen as sytë, në fund del fitimtar pa një ‘therrë’ në këmbë…!

Një provë e pa za kontë ka ndodhur me një të ri. Ai kishte thënë se nuk ka fri kë nga bletët andaj, mund ti b artë edhe mbi trup pa u fr ikësuar fare.Siç shkruan gazeta ZËRI, numri i bletëve ishte mbi 630 mijë.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here