Lajme

Ja arsyeja se pse femrat BËRT.ASlN kur bëjnë s*ks dhe…!!

Se.ksi është një prej kënaqësive më të mëdha të jetës, ku piku i kënaqësisë ndodh me arritjen e org.azmës. Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Kemi menduar gjithmonë se femrat ulë.rasin instinktivisht gjatë raportit s.eksual, me arritjen e kulmit të kënaqësisë.Në të vërtetë një studim i pu.blikuar në revistën shkencore “Archives of Se.xua.l Behavior” ka zb.uluar se nuk ekziston asnjë lidhje…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here