Lajme

Tra gjike/ Kush është 20 vjec ari shqiptar që hu mbi jetën në aksi dent

Historitë në Instagram dokumentojnë momentet para tra gjedisë. Së pari Sheshi Colosseum, pastaj mbrëmja me miqtë, një shëtitje në Piazza del Popolo me makinë dhe një sanduiç me mikun e tij, i pl agosur në aksi dent.Në këtë mënyrë, 20 vjeçari me origjinë shqiptare Diego Çelkupa, kaloi natën e fundit përpara se të vdi ste në Tuscolana, afër Vermicino, në periferi të Romës.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Përp lasja fatale u regjistruar rreth orës 2.45 minuta të mëngjesit të sotëm. U ndesh ndërhyrja e zjarrfikësve që ta nxjerrin atë nga rrënojat e Smartit të tij, i cili u përplas fort pas një muri. Shoku, gjithashtu 19 vjeç, kishte mbërritur ditën e djeshme nga Caserta. Fatmirësisht, ai arriti të mbijetonte.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here