Lajme

Va.jza sh.qiptare e du një bu.rr të mir që me ngon e mar nZvic.err e baj njeri veq duhet mem ngu dhe…

Në pamundësi për ti rënë në adresë, vajza nga diaspora po kërkon me çdo kusht që të gjejë kontakt me të,nese je njeri prej tyre qe po e lexon kete lajme…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Një vajzë kosovare nga diaspora deshiron të takoj një djalosh që ia kishte ‘th.yer’ zemrën.Ajo e kishte takuar një djalosh të pashëm sipas saj te ETC-në në Prizren ndërsa nuk kishte arritur t’i flas sepse ishte me familje.Në pamundësi për ti rënë në adresë, vajza nga diaspora po kërkon me çdo kusht që të gjejë kontakt me të,nese je njeri prej tyre qe po e lexon kete lajme…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here