Lajme

Hoxha SHQIPTAR: Martohuni me v.ajzat e ha.llëve dhe axh.allarve, është haIIaII…(VIDEO)

Ai thot se askund nuk është e ndaluar një martesë e tillë, njofton G Sipas interpretimeve të tij djali mund ta merr për grua vajzën e axhës së tij, kuptohet nëse i pëlqen ajo kurse nëse nuk i pëlqen nuk duhet ta marton.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Një hoxhë me emrin Omer Bajrami ka publikuar një video, ku pyetet se a bën të martohesh me vajzën e dajës ose të xhaxhait dhe përgjigja e tij është pozitive. Ai thot se askund nuk është e ndaluar një martesë e tillë, njofton Sipas interpretimeve të tij djali mund ta merr për grua vajzën e axhës së tij, kuptohet nëse i pëlqen ajo kurse nëse nuk i pëlqen nuk duhet ta marton.EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe.

Comment here