Lajme

Kjo është vajza Shqiptare që la burrin e fëmijët për të dashurin 18-vjeçar!

A k uza e vjehrres: B raktisi djalin 6 vjecar dhe u largua me te dashurin.P ERBALLJA LIVE MES NUSES DHE VJEHRRES 24 VJECARJA: NUK E DASHUROJ ME BABAIN E FEMIJEVE.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Nusja i kërkon djalin e vogël vjehrrës, Kurse vjehrra nuk e pranon t’i japi nipin Nuses.Por pastaj Nëna thotë qe do të jetojë me 3 fëmijët e saj.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here