Lajme

L argohet Nga B.anesa Dy Adole.she.ntet 14 Dhe 15 Vjec, Ja Ku U Panë Për Herë Të Fu.ndit , Ku Janë V allë?

Dy adoleshente janë zh dukur nga banesat e tyre. Raportohet se të h umburat janë Ruby Cuskern 14 vjeç dhe Megan Hardwick 15 vjeç.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Hera e fundit që ato u panë ishte në një fushë në Eastbourne rreth ores 18:15. Që nga ai moment familjarët e vajzave kanë ngritur a larmin kudo.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…

Comment here