Lajme

Gruaja Lë burrin dhe vajzën, mer pasaporten dhe ia m.bath me kunatin jasht vendit … (FOTO)

Një nuse 21-vjeçare ka br.ak.tis.ur vajzën e saj të vogël dhe bashkëshortin duke ia mb.ath.ur me kunatën. Ngjarja sh.ok.ue.se ka ndodhur në Stamboll, ku Buse Sule Faris dhe kunata e saj 22-vjeçare Gizem Keles janë zh.d.uk.ur prej tri ditësh. Edhe Kales mësohet se ka br.ak.tisu.r vajzën e saj të vogël. Largimi i tyre u mësua pasi Bahriye Dalgic gjeti një mesazh në shtëpi nga e bija dhe nusja: “Nënë ne po i.k.im. Mos na kërkoni. Mos na nd.iqn.i”. Me të lexuar letrën, ajo i është drejtuar menjëherë po.lic.is.ë e më pas edhe medias për ndihmë.

Bashkëshorti i Buse ?ule Faris tha për “Show Haber” se mendonte që sh.kak për këtë largim të pa.pritur nga shtëpia të jetë e motra dhe jo bashkëshortja e tij. “Motra ka disa shq.etë.si.m.e. Dy fëmijë pr.esi.n nënat”, tha ai. Para se të largoheshin, dy të rejat ishin kujdesur të mbyllnin llogaritë në median sociale dhe të merrnin të gjithë sendet prej floriri që gjendeshin në shtëpi, paratë dhe kartat e kreditit. Familjarët janë të sh.qet.ë.su.ar për fatin e tyre dhe gjithçka kërkojnë është të kthehen shëndosh e mirë tek të afërmit

Comment here