Lajme

“Mami qenka bo n ami”. Gazetarja pas vizitës te shtëpia e 15-vjeçares: Videot janë të t u rpshme, duket vajza teksa

Ahmataj tha se nëna i kishte treguar se si e kishte zbuluar ngjarjen e rëndë, pasi kishte konstatuar një telefon në dhomën e vajzës. Sipas saj, në celularin e vajzës ishin zbuluar gjëra të rënda, video dhe mesazhe në ‘FB’.

“Kam pasur takimin e pare me vajzën, e cila nuk kishte takuar asnjë individ tjetër veç familjes. Shtëpia ishte në kushte të t m e r rshme, vajza ishte brenda një dhome, vajza kishte shkëputur marrëdhëniet me të dy prindërit. Nëna më pohoi se “në mëngjes shkova për ta zgjuar nga shtrati dhe poshtë jastëkut kishte celularin. Nëna tentoi ta merrte dhe në atë kohë vajza është çuar nga krevati.

Është dashur ndërhyrja e vajzës së madhe që të hapi kodin e celularit. Vajza e madhe pasi e hapi më tha “Mami këtu qenka bërë n ami”. Ndërsa babai i 15-vjeçares më rrëfeu se videot në celularin e vajzës janë më shumë sesa të t ur p shme pasi brenda tyre jashtë dëshirës së 15-vjeçares ishte me pamje vet vajza. Nëpërmjet bisedës së ngushtë me familjarët pohuan se në celularin e vajzës ishin adresat e FB të dy prej ab u zu e s ve të cilat i përdorte vajza e pr esi o nuar. Ajo që vihet re nga investigimi në atë fshat shtëpitë e ab u z u esve ishin mjaftë afër me shkollën në të cilën frekuentonte 15-vjeçarja. Ata e kishin të survejuar hyrje-daljet e vajzës dhe të 5-të këta persona pothuajse kryenin një zanat, pasi në banesat e tyre kishin servis makinash. Xhaxhai i 15-vjeçares më pohoi se njëri nga prindërit e njërit prej ab u zu e sve ka telefonuar dhe i ka kërkuar takim, duke i pohuar se janë g j a k dhe të afërm.”, tha Anila Ahmataj.

Comment here