Lajme

O Zot I Madh! 22 Vje ç arja I Me rr Jetën Nënës S epse Ajo Nuk E Lejoi Të Bënte S Ks Me Të Dashurën E Saj 15 Vje çe

Një makinë e br akti sur u gjet në rrugë. Në fillim po licia nuk pati asnjë dy sh im, thjesht u mendua se e kishin lënë aty. Por më pas kur u kontrollua makina e vërteta e t mer rsh me doli në dritë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në bagazhin e makikës u gjet trupi i pa jetë i një gruaje. Pas identi fikimit, doli në pah edhe se çfarë kishte ndodhur. Një 22-vjeçare tregoi se i kishte ma rrë je tën nënës së saj së bashku me shoqen e saj, me të cilën kishte marrë dhënie i ntime.Lea E. tregoi se i kishte marrë jetën nënës së saj ditën që kishte datëlindjen. Nëna quhej Claudia E. dhe ishte 48 vjeçe. Nëna nuk donte që 15-vjeçarja të qëndronte në shtëpinë e saj së bashku me vajzën e saj. Kjo gjë nde zi edhe më shumë deb atin.Vajza dhe shoqja e saj thuhet se e kishin mbës htjellë trupin me çarçafë dhe e kishin futur në bag azh. Si 22-vjeçarja dhe e dashura e saj janë në para bu rgim./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Comment here